De cursussen worden verzorgd door Albert van der Woude. Sinds de negentiger jaren speelt hij bridge bij de Bridgeclub Makkum en sinds 2010 ook bij de Bridgeclub Bolsward. Op 10 mei 2014 is hij geslaagd voor het examen bridgedocent.

Albert is hogelijk geïnteresseerd in computers en heeft al jaren een eigen onderneming die websites en maatsoftware levert. In eigen beheer is de BISSAPP ontwikkeld, een systeem dat door verenigingen en organisaties wordt gebruikt als inschrijfsysteem voor cafédrives, kroegentochten en overige bridgedrives. Voor een aantal cafédrives doe ik in samenwerking met anderen de Wedstrijd leiding.

 

 

 

Albert van der Woude,
Kerkstraat 47,
8754 CR Makkum
+31 (0)6 5378 4057

info@bridgedocent.com

 

 

Op de pagina cursussen vindt je de cursussen
die ik momenteel aanbied.

Daarnaast  geef ik ook thema cursussen en cursussen rond een specifiek systeem. Bijvoorbeeld het 5-kaart hoog voor gevorderden en de cursus 'Tegenspelen', die speciaal is ontwikkeld.

Voor deze cursussen gelden vaak speciale afspraken omdat het begin niveau veelal varieert. In overleg besluiten we dan hoe veel lessen we er aan willen besteden en welke onderwerpen aan de orde moeten komen.

Neem contact op, dan kunnen we geheel vrijblijvend kijken naar de mogelijkheden.